Loc de joaca pentru copii

Daca esti in cautarea unui parc de aventuri distractiv si divers, potrivit pentru toti membri familiei, Extreme Park Cernica este destinatia ideala.

Un weekend petrecut cu familia in cadrul parcului te ajuta sa scapi de monotonia cotidiana si vei fi cucerit de momentele minunate petrecute impreuna. Dispunem de facilitati si activitati potrivite tuturor varstelor, desfasurate in deplina siguranta.

Daca prichindelul tau adora toboganele si toate oportunitatile distractive ale unui loc de joaca, dispunem de toate ingredientele necesare unei zile distractive:

Tobogane
Leagane
Loc de catarat
Spatiu cu nisip
Pod
E timpul sa le aratam celor mici ca zilele petrecute in natura, in linistea padurii si in prospetimea aerului sunt mult mai distractive si pline de aventura. Situat la umbra copacilor padurii Cernica, locul de joaca poate reprezenta si o potentiala pauza pentru tine, in timp ce prichindeii se distreaza cu activitatile lor preferate.

O zi petrecuta in cadrul Extreme Park Cernica este ocazia perfecta pentru a le insufla celor mici iubirea pentru natura, pentru a le arata ce distractiva este o zi petrecuta in aer liber si pentru a le crea amintiri minunate.

Jocul in aer liber are un impact puternic in dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a unui copil. Reprezinta o oportunitate prielnica de a acumula abilitati noi ce le dobandeste doar in asemenea imprejurari. Beneficiile fizice sunt cele mai evidente, dar este de asemenea o ocazie foarte buna de socializare si dezvoltare a imaginatiei si creativitatii. Petrecerea timpului in aer liber contribuie de asemenea la o stare de relaxare si destindere, benefica pentru sanatatea sa emotionala.

Un weekend petrecut in cadrul Extreme Park Cernica poate fi o aventura minunata pentru tine si familia ta!

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park Cernica, precum si cele care doar intra in perimetrul parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru de functionare si siguranta.