Paintball

Extreme Park Cernica iti ofera un loc distractie, palpitant si interesant pentru a juca paintball cu cei care iubesc sportul, pentru incepatorii care doresc sa-l incerce pentru prima data, si pentru acei jucatori experimentati care participa in fiecare saptamana.

Paintball-ul este un joc captivant si neconventional in care prietenii, familia si colegii de toate varstele, se pot distra si isi pot ridica nivelul de adrenalina. In mai putin de 20 de ani, a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai interesante sporturi de grup in aer liber din lume. Este jucat in peste 40 de tari de catre milioane de oameni, de toate varstele si stilurile de viata.

Paintball-ul este o activitate ce combina gandirea strategica, acuitatea vizuala, coordonarea miscarilor, rezistenta la stres si cea fizica. Spatiul si toate jocurile noastre sunt concepute pentru a asigura ca toata lumea se va distra, chiar si incepatorii. Fie ca e vorba de studenti, liceeni, profesionisti sau pensionari, toti jucatorii de paintball impartasesc o dragoste pentru aventura si spirit competitiv.

Extrem Park Cernica iti ofera toate echipamentele de joc si de protectie necesare. Activitatile sunt coordonate si supravegheate de personalul nostru profesionist si amabil. Jocurile sunt controlate de personal cu experienta pentru a asigura siguranta jucatorilor. Toate facilitatile, echipamentele si dotarile sunt disponibile pentru o zi completa la pachet cu distractie si entuziasm. Poti sa-ti aduci prietenii, intreaga companie sau pur si simplu familia. Putem sa gazduim cu usurinta grupuri pentru orice ocazie, astfel incat sa iti oferim o experienta de neuitat.

Daca iti place actiunea planifica urmatoare activitate pentru grupul tau, fie ea o petrecere aniversara, de firma, de burlaci sau o iesire cu prietenii la Extreme Park Cernica, si vei avea o zi fantastica de aventura in aer liber!

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park Cernica, precum si cele care doar intra in perimetrul parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru de functionare si siguranta.