Tir cu arcul

Tirul cu arcul, arta de a folosi un arc pentru a trage sageti la o tinta, este una dintre cele mai vechi sporturi de precizie practicate astazi. Originile dateaza din timpuri preistorice cand arcul si sageata erau folosite pentru a vana animale. Daca iti doresti sa simti pentru o zi ce inseamna sa fii un arcas, te asteptam la Extreme Park Cernica. Tirul cu arcul este o activitate perfecta pentru petreceri, gratare, activitati distractive in familie sau cu firma.

Tirul cu arcul este un sport pentru toata lumea. Este cu siguranta un test de indemanare, dar unul care este distractiv si potrivit pentru oricine, indiferent de nivelul de pregatire. Alatura-te lui Robin Hood si incearca tirul cu arcul fie ca o activitate singulara, fie ca parte a activitatii de grup.

Personalul nostru este pe deplin calificat si pasionat de aceasta activitate care te va aduce in natura. Vei primi atentie personala pentru a-ti dezvolta tehnica corecta si pentru a face aceasta experienta cu adevarat placuta si de succes, intr-un mediu confortabil si sigur.

Tirul cu arcul poate fi o activitate distractiva si competitiva. Invata cum sa tragi cu arcul corect si precis, invata despre pozitie si vei pleca cu o abilitate noua. Activitatile noastre sunt conduse in asa fel incat sa incurajam pe toata lumea sa-si atinga scopul.

Perfect pentru familii, prieteni sau grupuri corporative tirul cu arcul este o activitate minunata pentru a incuraja toate persoanele implicate. Tirul cu arcul poate imbunatati coordonarea mana – ochi si memoria musculara.

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park Cernica, precum si cele care doar intra in perimetrul parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru de functionare si siguranta.