Activitati

Siguranta si securitatea sunt criterii proritare in aceasta activitate, astfel ca dupa echipare fiecare participant va lua parte la instructaj si demonstratie de aproximativ 10 minute

Tiroliana este activitatea perfecta pentru cei curajosi. Doar la Extreme Park Cernica ai ocazia sa traversezi lacul Cernica pe o distanta de 800 de metri “in zbor”

Un weekend petrecut cu familia in cadrul parcului te ajuta sa scapi de monotonia cotidiana si vei fi cucerit de momentele minunate petrecute impreuna. 

Tirul cu arcul, arta de a folosi un arc pentru a trage sageti la o tinta, este una dintre cele mai vechi sporturi de precizie practicate astazi. Originile dateaza din timpuri preistorice cand arcul si sageata erau folosite pentru a vana animale.

Extreme Park Cernica iti ofera un loc distractie, palpitant si interesant pentru a juca paintball cu cei care iubesc sportul, pentru incepatorii care doresc sa-l incerce pentru prima data, si pentru acei jucatori experimentati care participa in fiecare saptamana.

Picnicul nu se refera doar la mancare, ci la crearea de amintiri si experiente. Fie ca iti doresti un gratar traditional sau o aventura de o zi, iti oferim un mediu interactiv care sa se potriveasca cu ocazia ta.