ADRENALINA, DISTRACTIE, RELAXARE IN NATURA

Picnic

Picnicul nu se refera doar la mancare, ci la crearea de amintiri si experiente. Fie ca iti doresti un gratar traditional sau o aventura de o zi, iti oferim un mediu interactiv care sa se potriveasca cu ocazia ta.

 

Picnicul este o activitate bine cunoscuta de socializare. De la pranzuri simple cu familia, la gratare complexe cu prietenii sau colegii, picnicul ofera un mediu relaxant pentru a te distra si destinde. In stilul de viata rapid de astazi exista un timp limitat pentru mentinerea si cultivarea relatiilor cu oamenii importanti din viata ta. Un picnic te ajuta sa construiesti legaturi. Iar timpul petrecut in natura si aerul curat te invigoreaza.

Un weekend petrecut cu cei dragi in cadrul Extreme Park Phoenix Cernica te ajuta sa scapi de monotonia cotidiana si vei fi cucerit de momentele minunate petrecute impreuna. Dispunem de facilitati si aventuri potrivite tuturor varstelor, desfasurate in deplina siguranta.

Pe langa activitati sportive precum Tirul cu Arcul, Tiroliana si Paintball-ul, Extreme Park Phoenix Cernica ofera si o zona de picnic pitoreasca in umbra copacilor din padurea Cernica. Este locul perfect pentru o zi relaxanta petrecuta cu familia, prietenii sau colegii de munca. Vizitatorii care doresc sa gateasca pot folosi zona de gratar in timp ce se bucura de imprejurimile uimitoare sau urmaresc potecile catre lac.

Spatiu de picnic este dotat cu mese si bancute, puncte de colectare a deseurilor si grupuri sanitare.

Persoanele care iau parte la activitatile Extreme Park Cernica, precum si cele care doar intra in perimetrul parcului, sunt obligate sa citeasca si sa accepte Regulamentul nostru de functionare si siguranta.

Previous slide
Next slide