ADRENALINA, DISTRACTIE, RELAXARE IN NATURA

Regulament zona picnic

REGULAMENT DE CONDUITA INTERIOARA - ”EXTREME PARK CERNICA”

IMPORTANT! Inainte de a intra in incinta Extreme Park Cernica, va rugam sa luati la cunostina regulamentul de ordine interioara de mai jos cat si lista de preturi si programul de functionare.

                Vizitatorii care desfasoara activitatea de PICNIC in zonele special amenajate au urmatoarele OBLIGATII:

”EXTREME PARK CERNICA, denumit în cele ce urmează „Parc/Parcul Aventura” este proprietate privată, fiind supusă în integralitate dispozițiilor legale incidente în desfășurarea activităților comerciale, cu implicații civile, penale și administrative.

Vizitarea PARCULUI, precum și participarea la activitățile întreprinse în interiorul PARCULUI, sunt permise sub îndeplinirea condițiilor de acces stabilite de administratorului Parcului, cât și prin luarea la cunoștință a dispozițiilor stabilite în prezentul REGULAMENT și a REGULAMENTELOR specifice pentru fiecare activitate întreprinse în PARC.

Prin continuarea vizitei și accesarea Parcului, VIZITATORUL consimte în mod expres să se supuna regulilor stabilite de Administrator și de angajații prezenti în Parc, de regulamentele specifice activităților desfășurate, precum și de buna conduită a acestora și a persoanelor avute în grijă pe parcursul vizitei.

”EXTREME PARK CERNICA își REZERVA DREPTUL DE A SELECTA ACCESUL CLIENTILOR  în scopul păstrării unui mediu benefic relaxării și distracției pentru persoanele aflate în incintă. Pot fi incluse persoanele cu comportament inadecvat în desfășurarea activităților, cele care încalcă regulile de conduită interioară și regulile specifice activităților, persoanele care nu au o ținută vestimentară adecvată, precum și orice alte persoane apreciate ca fiind pasibile de perturbarea bunei activități în interiorul parcului.

RECLAMAȚIILE ULTERIOARE PRIVITOARE LA NECUNOAȘTEREA DISPOZIȚILOR STABILITE ÎN PREZENTUL REGULAMENT NU VOR FI LUATE ÎN CONSIDERARE

REGULAMENT GENERAL

 1. In incinta complexului MUZICA este INTERZISA.
 2. Nu este permisa intrarea in parc cu masa proprie.
 3. Clienții sunt obligați să respecte în integralitate indicațiile personalului administrativ al Parcului.
 4. Sa nu distruga, modifice sau sa degradeze panourile informative, marcajele, indicatoarele, constructiile, masele de picnic, constructiile, imprejurimile sau orice alte amenajari aflate in perimetrul zonelor special amenajate pentru activitatile de picnic..
 5. Sa arunce deseurile doar in locurile special amenajate.
 6. Sa aprinda focul doar in zonele special amenajate si sa-l supravegheze in permanenta.
 7. Pentru închirierea meselor si gratarelor puse la dispoziție de Parc este necesară îndelinirea următoarelor condiții:
 • Depozitarea actului de identitate pe perioada închirierii în posesia EXTREME PARK CERNICA
 • Depunerea în garanție a unei sume reprezentând contravaloarea bunurilor ce urmeaza a fi inchiriate, aceasta fiind reținută în caz de distrugere sau deteriorare de către client, eventualele diferențe urmând a fi achitate de client pe cale separată.
 1. Se interzice deteriorarea sau distrugerea bunurilor inchiriate sau a locației/articolelor/obiectelor/spațiilor amenajate din interiorul Parcului.
 2. Orice pagubă va fi imputată persoanei responsabile, valoarea totală fiind stabilită în baza documentelor financiar contabile de reparare.
 3. MINORII VOR FI ÎNSOȚIȚI PERMANENT DE O PERSOANĂ ADULTĂ RĂSPUNZĂTOARE DE ACEȘTIA PE PARCURSUL VIZITEI ÎN INTERIORUL PARCULUI, CONFORM PREZENTULUI REGULAMENT.
 4. Comportamentul agresiv, ofensator, fizic și/sau verbal va fi sancționat cu excluderea de urgență a clientului din Parc.
 5. ESTE INTERZIS ACCESUL CLIENȚILOR CU OBIECTE ASCUȚITE/CASANTE, PASIBILE DE A PROVOCA RĂNI, PRECUM ȘI CU ARMELE DE ORICE FEL.
 6. SA RESPECTE PROGRAMUL DE FUNCTIONARE AL PARCULUI.
 7. NEVOILE FIZIOLOGICE VOR FI SATISFACUTE EXCLUSIV LA TOALETA.
 8. PADUREA NU ESTE WC PUBLIC SI NICI COS DE GUNOI.
 9. SA PARCHEZE AUTOTURISMUL doar in locurile special amenajate.
 10. Sa nu arunce TIGARI, CHISTOACE, COJI DE SEMINTE, AMBALAJE de la diverse produse, CHIBRITURI, STICLE, decat in locurile special amenajate.
 11. Accesul animalelor de companie este permis doar sub supraveghere permanenta, pastrare în lesă, precum și cu purtarea botniței, după caz.
 12. Sunt interzise: filmarea, fotografierea, realizarea de reportaje și interviuri în scop comercial în incinta EXTREME PARK CERNICA , fără acordul prealabil scris al administratorului.
 13. Sunt interzise următoarele activități: Vanzarea, promovarea, împărțirea de mostre, recrutarea sau intervievarea clienților fără acordul prealabil al administratorului, vanzarea, consumul sau posesia de droguri și alte substante interzise de lege, în incinta EXTREME PARK CERNICA.
 14. EXTREME PARK CERNICA NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU FURTUL SAU PIERDEREA OBIECTELOR NESUPRAVEGHEATE, ATÂT ÎN PARC, CÂT ȘI ÎN PARCAREA ACESTUIA.
 15. EXTREME PARK CERNICA NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EVENTUALELE ACCIDENTE ȘI PREJUDICII SUFERITE CA URMARE A NERESPECTĂRII REGULEMENTELOR DE ORGANIZARE, ALE INDICAȚIILOR DATE DE PERSONAL SAU ALE CĂDERILOR DE RAMURI/CRENGI.
 16. PRIN CONTINUAREA ACCESULUI ÎN INCINTA PARCULUI, CLIENTUL ÎȘI EXPRIMĂ ACORDUL PRIVITOR LA POSIBILITATEA INCLUDERII SALE ÎN FOTOGRAFIILE DE PREZENTARE ȘI SUPORT COMERCIAL, RENUNȚÂND ÎN MOD EXPRES LA ORICE PRETENȚII LEGATE DE DREPTUL LA IMAGINE.
 17. Condițiile stabilite în prezentul regulement se aplică în completarea regulilor și regulamentelor specifice diferitelor activități desfășurate în incinta EXTREME PARK CERNICA. Clienții se obligă să consulte regulamentele și condițiile impuse prealabil începerii activității.

Prin continuarea accesului, vă exprimați acordul asupra condițiilor de mai sus.

VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE!

Extreme Parc Cernica, Str. Strandului nr.12, Pantelimon, Ilfov

Telefon: 0731.131.131 / Email: contactextremepark@gmail.com